Какво да направя, ако моята фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи откажат да заредят, преди да изпратя пълно плащане

Какво да правя, ако ми фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи отказвам да направя зареждане, преди да изпратя пълно плащане?

Какво да правя, ако ми фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи отказват да заредят, преди да изпратя пълно плащане? Някои клиенти са имали проблеми, които са техните фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи не искат да следват плащането според договора, отказват да изпратят стоките, преди да получат пълно плащане, по някаква причина, може би защото се тревожат за войната, може би защото се тревожат за вируса, може би защото кухненски джаджи и кухненски инструменти не е стоки по поръчка и те имат други митници, които могат да им дадат по-добра цена и така нататък. И какво да правим сега?

1. Попита на фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи върнете депозита.

2. Промени срока на плащане на L/C, по-голямата част от фабриката Чувствайте се спокойни, ако срокът ви за плащане е L/C.

3. Изпратете QC до фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи за да направите проверка, ако качеството на стоките им е добро и искате стоките спешно, платете за тях и помолете вашия инспектор да дойде да наблюдава зареждането на фабриката, в случай че тази фабрика не ви даде пълното количество стоки. Но никога не поръчвайте от това фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи отново, защото те не са добър доставчик, който спазва договора.

Ние сме фабрика, която спазва само договора и имаме много добри отношения с нашите клиенти, повечето от нашите клиенти са наш дългосрочен бизнес партньор, без значение какво се случва, ние няма да нарушим думите си, вие сте добре дошли да си сътрудничите с нас!

Какво да направя, ако моята фабрика за кухненски джаджи, доставчик на кухненски инструменти, производители на кухненски джаджи откажат да заредят, преди да изпратя пълно плащане-ZX | sgian cidsin, innealan cidsin, molltair cèic silicone, bòrd gearraidh, seata innealan bèicearachd, sgian còcaire, sgeinean steak, sgian sliseagan, sgeinean goireis, sgian càraidh, bloc sgeinean, seasamh sgian, sgian santoku, sgian pàiste, sgeinean plastaigeach, gun phian Sgian, Sgian dathte, Sgian Stàilinn, Fosgladair Can, Fosgladair Botal, Strainer Tì, Grater, Buannaiche Uighean, Inneal Cidsin Nylon, Inneal Cidsin Silicone, Gearradair Briosgaidean, Seata Sgian Còcaireachd, Gnè sgian, Peeler, Sgian Cèic, Sgian Càise, Pizza Sgian, Spatular silicone, spàin silicone, clobha bìdh, sgian cruthaichte, siosar cidsin, sgeinean bèicearachd cèic, sgeinean còcaireachd chloinne, sgian snaidhte