Как да убедя комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на ножове на едро, най-добрите производители на комплекти ножове смесват контейнер с другите ми доставчици

Как да убедим комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на едро на ножове, най-добрите производители на комплекти ножове микс контейнер с другите ми доставчици?

Как да убедим комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на едро на ножове, най-добрите производители на комплекти ножове смесете контейнера с другите ми доставчици? Ако имате няколко години опит в тази област, мисля, че ще се сблъскате с това, помолете вашите различни доставчици да смесят контейнера заедно, за да спестят малко местна такса и такса за доставка. Но понякога, много доставчици изобщо не искате да смесвате контейнера с другите си доставчици, особено те са конкурентни един на друг. Но като вносител, ние трябва да разрешим проблемите и да убедим всички доставчици да се съгласят с нас, по-долу е предложението:

1. Кажете на доставчиците, че ако смесят натоварването с другите ви доставчици, това може да спести и местната им такса, защото ако не се съгласят да смесят контейнера с друга фабрика, те трябва да извършат LCL зареждане, което ще направи местната им такса двойно.

2. Кажете на доставчиците, че повечето от вашите поръчки не са пълен контейнер и те трябва да смесват натоварването с други доставчици, ако не, те няма да препоръчат следващия път.

Нашата фабрика е професионална фабрика за кухненски ножове, ние винаги можем да си сътрудничим с нашите клиенти много добре, приемаме LCL зареждане или смесване на контейнер с другите ви доставчици.

По-долу е нашият горещо продаван кухненски нож:

Как да убедя комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на ножове на едро, най-добрите производители на комплекти ножове смесват контейнер с другите ми доставчици-ZX | sgian cidsin, innealan cidsin, molltair cèic silicone, bòrd gearraidh, seata innealan bèicearachd, sgian còcaire, sgeinean steak, sgian sliseagan, sgeinean goireis, sgian càraidh, bloc sgeinean, seasamh sgian, sgian santoku, sgian pàiste, sgeinean plastaigeach, gun phian Sgian, Sgian dathte, Sgian Stàilinn, Fosgladair Can, Fosgladair Botal, Strainer Tì, Grater, Buannaiche Uighean, Inneal Cidsin Nylon, Inneal Cidsin Silicone, Gearradair Briosgaidean, Seata Sgian Còcaireachd, Gnè sgian, Peeler, Sgian Cèic, Sgian Càise, Pizza Sgian, Spatular silicone, spàin silicone, clobha bìdh, sgian cruthaichte, siosar cidsin, sgeinean bèicearachd cèic, sgeinean còcaireachd chloinne, sgian snaidhte

Как да убедим комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на едро на ножове, най-добрите производители на комплекти ножове микс контейнер с другите ми доставчици?

Нож за раздробяване на едро, избягване на първокласен нож Santoku, Как да убедим комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на ножове на едро,OXO белачка, стоманен нож t10,най-добрите производители на комплекти ножове микс контейнер с другите ми доставчици?

кой най-добре да купите комплект кухненски ножове, как да убедянай-добрите производители на комплекти ножове микс контейнер с другите ми доставчици?

глобален 6 инчов нож за зеленчуци, търговци на едро на ножици Южна Африка, комплект ножове за готвач фабрика на Amazon, производител на ножове на едро,кухненска ножица с отварачка за бутилки,Как да убедим комплект ножове за готвач фабрика amazon микс контейнер с другите ми доставчици?

кухненски ножици за пиле, служебен нож срещу нож, блок за ножове без прорези,,производител на едро на ножове, най-добрите производители на комплекти ножове кухненски нож мокър камък, комплект кухненски ножове от 4 части,